Hoidamme saneerauskohteissa KVV-työnjohdon, venttiilien vaihdot sekä viemärien ja vesijohtojen uusinnat pitkällä kokemuksella. Laadusta tinkimätön tehokkuutemme minimoi asukkaille aiheutuvan häiriön – teemme työmme nopeasti ja siististi.

Pyydä lisätietoja tai tarjous.

REFERENSSI:
2011-2012 / Lähderanta, Espoo.

Teimme Lähderannassa putkityöt taloihin 2-8 (6 isoa rivitaloa, joista neljä oli 2-kerroksisia ja kaksi 1-kerroksisia).

Taloihin uusittiin käyttövesi-, viemäri- ja patteriverkostoputket. Ympäristö teki työstä haasteellisen. Teimme uudet rungot ja hajotukset talojen alle, jossa oli erittäin ahdasta. Välillä tämä tarkoitti konttaamista, ryömimistä ja lapion ottamista avuksi, jotta työskentely oli mahdollista. Talon alla oli palkkeja ja asunnoissa sellaisia seiniä, jotka vaativat erityistä suunnittelua sen suhteen mistä putket viedään asuntoihin.

Patteriverkoston rungot tehtiin hitsaamalla ja hajotukset Mapress-osilla. Asunnoissa patteriputket vedettiin pintavetoina ja kaikki patterit uusittiin – monta sataa kappaletta. Käyttövesiputkiston rungot teimme kapillaariosilla juottamalla ja hajotuksiin käytettiin jälleen Mapress-osia. Näin tehtiin myös asuntojen sisällä kattoon tehtyjen hajotusten osalta. Kalusteille vedet tuotiin pintavetona kromatulla kupariputkella. Viemärit tehtiin talon alla muovilla ja tuuletukset valuraudalla.